Contact
Informatie op deze site is geen advies
De op of via deze internetsite aangeboden informatie is bedoeld voor informatiedoeleinden en mag niet worden gebruikt in plaats van advies. Een spaarrekening openen of sluiten van een verzekering of krediet via deze site, mag alleen met inachtneming van de toepasselijke (product)voorwaarden.

Verwijzingen en links
Op deze site kan, al dan niet door middel van (hyper)links, worden verwezen naar informatie verstrekt door derden. De inhoud van dergelijke informatie wordt door ons niet beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. De inhoud van de sites van derden is de verantwoordelijkheid van de aanbieder van die betreffende sites.

Auteursrechten
De Graaf & Beuken Adviesgroep, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten inclusief  auteursrechten, merkrechten en octrooien, met betrekking tot op deze site gepresenteerde informatie alsmede inclusief teksten, grafisch materiaal en logo's voor. Het is daarom niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Graaf & Beuken Adviesgroep de inhoud of delen van de inhoud van de site over te nemen of te vermenigvuldigen.

Toepassingsgebied
Deze site is bedoeld voor de Nederlandse markt. Op de site en alle overeenkomsten die middels deze site worden afgesloten of tot stand komen, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
Meer weten?
Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.

Disclaimer De Graaf & Beuken Adviesgroep
Voordat u de op deze site geboden informatie gaat bekijken en de daarop geboden informatie gaat gebruiken voor het doen van een aanvraag van financiŽle diensten, maakt De Graaf & Beuken Adviesgroep u attent op de volgende regels voor uw bezoek aan en gebruik van onze website. Op geen enkele wijze kunnen er rechten ontleend worden aan de via deze site verstrekte informatie. Voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze site kunnen wij geen garantie bieden.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur