Hypotheek advies


Hypotheek advies

Een huis kopen gaat in bijna alle gevallen samen met het afsluiten van een hypotheek. Daarbij zijn tal van zaken belangrijk. Hypotheekvormen zijn de bouwstenen van uw hypotheek. Een goed hypotheek advies zorgt ervoor dat die bouwstenen optimaal op elkaar liggen.

Wij als hypotheek adviseurs werken onder de noemer Persoonlijke Financiele Planning waarbij wij het hypotheek advies binnen een brede context van uw persoonlijke lasten en baten plaatsen.
Op die manier ontstaat een heldere inventarisatie van uw (toekomstige) financiele situatie. Geen één hypotheek advies is hetzelfde. Wij raden u aan altijd een hypotheek adviseur te raadplegen als u een huis gaat kopen. Een onafhankelijke hypotheek adviseur (zoals wij) kan van meerdere hypotheekverstrekkers offertes opvragen en vergelijken. En een hypotheek direct via een bank is duurder! Kijk hier

Een gefundeerd hypotheek advies

Op deze manier kunnen wij alle hypotheekvoorwaarden goed naast elkaar leggen. Na dit proces komt er een gefundeerd hypotheek advies. Een hypotheek advies dat helemaal toegespitst is op uw situatie.
Wij nemen zoveel mogelijk werk voor u uit handen zodat u zich op andere belangrijke zaken kunt richten.


Een goed hypotheek advies is gebaseerd op meer dan rente alleen!

Wilt u weten welk hypotheek advies het beste aansluit bij uw situatie? Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen. Wij begeleiden u van het begin tot het eind!


Maar wat doen wij nu voor u? Hier vindt u een heel schema waarin uitgelegd staat hoe een hypotheekadvies tot stand kan komen. Graag geven wij u een toelichting wat onze positie is.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur