Hypotheek advies

Hypotheek adviseur
Wat een hypotheekadviseur in grote lijnen doet zal u wel bekend zijn. Interessanter voor u is hoe de ene hypotheekadviseur zich onderscheidt van de andere. Het gaat dan niet alleen over de opleiding van de hypotheekadviseur of de onafhankelijkheid. Er worden op beide gebieden door de overheid hoge eisen gesteld aan de hypotheekadviseur. Het grote verschil zit hem in de aanpak en de resultaten die daarmee bereikt worden.


Maar voordat u een hypotheekadviseur kiest is het belangrijk dat u bepaalt wat uw uitgangspunt is. Kijkt u naar het actuele aanbod in de hypotheekmarkt, of kijkt u vanuit uw persoonlijke situatie?

Topproducten uit de hypotheekmarkt van dit moment
U gaat voor de beste hypotheek, de laagste rente, het hoogste rendement op een beleggingshypotheek van dit moment? U kijkt naar het actuele aanbod op de hypotheekmarkt? Welke geldverstrekker biedt de laagste rente, daar sluit ik mijn hypotheek bij af. Natuurlijk de rente speelt een belangrijke rol, maar kijkt u ook goed naar de hypotheekvoorwaarden? en wat als mijn persoonlijke situatie verandert? Is mijn hypotheek dan nog steeds zo gunstig? Allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze van een hypotheekaanbieder.

Mijn persoonlijke situatie
Indien u kijkt vanuit uw persoonlijke situatie, dan kijkt u niet alleen naar de rente. U kijkt meer naar zekerheid, comfort en rendement op lange termijn. U beseft dat de beste hypotheek voor iedereen anders is, dat het hoogste rendement vaak een keerzijde heeft, zoals een hoger risico. U denkt na en laat zich informeren over alle facetten van uw hypotheek en kijkt of deze passen binnen uw financieel plan.

Vooraf plannen
Een combinatie van alle financiele producten, zoals uw hypotheek, pensioen en verzekeringen spelen een belangrijke rol in uw persoonlijk financiele planning. Het kiezen van specifieke producten en hun onderlinge afstemming wordt dan bepaald door uw doelstellingen en wensen. Dit vraagt dus per definitie om maatwerk en een hypotheekadviseur die dat voor u kan realiseren.

Een goed gesprek met de hypotheekadviseur
Voordat wij een hypotheek op maat kunnen aanbieden, zullen wij eerst met u goed in kaart moeten brengen wat uw wensen en doelstellingen zijn. Dit houdt in dat we niet alleen even snel wat gegevens in de computer kloppen, waarna er meteen een prachtig plan uitrolt. Nee, wij luisteren eerst zodat we geen risico’s over het hoofd zien of kansen laten liggen.


Maak een afspraak!

Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur