Contact
"Mijn ervaringen met De Graaf & Beuken adviesgroep over de afgelopen jaren zijn zonder uitzondering positief. Persoonlijke aandacht, kennis van zaken en het vermogen om mee te denken met mijn veranderende omstandigheden zijn eigenschappen die hen typeren.
Met mijn verzekeringen wil ik me niet dagelijks bezig hoeven te houden, het is dan ook een meer dan geruststellende gedachte dat De Graaf & Beuken dat voor mij doet.”     (Dhr S. Smits)


"De persoonlijke noot binnen dit bedrijf spreekt mij het meeste aan. Er wordt nog de tijd genomen om naar je te luisteren en geen vraag is te gek. Ik slaap al jaren rustig met de gedachte dat ik de beste hypotheek heb en de meest complete verzekering.
Ik heb als sinds een aantal jaren al mijn financiele en verzekeringszaken bij de adviseurs van De Graaf en Beuken ondergebracht. Geheel naar tevredenheid."     (Dhr N. van Brakel)


"Enige tijd nadat ik me als zzp’er gevestigd had, werd Hans door een goede vriend aan mij voorgesteld als de verzekerings specialist. En in tegenstelling tot mijn bankzaken, waarbij de contact persoon, de zgn account manager, na een jaar meestal weer uit het zicht verdween, ik heb er velen „gehad“, ik schrijf met nadruk niet „gekend“, kennen Hans en ik elkaar inmiddels meer dan 20 jaar en dat heeft natuurlijk een groot voordeel. Zo hebben wij een relatie opgebouwd en ben ik verzekerd van betrouwbaar en goed advies exact op mijn persoonlijke situatie toe gesneden, een situatie die natuurlijk veranderlijk is, dus ook wat betreft advies geregeld moet worden aangepast.
Ik had inmiddels wel een aantal financiële produkten bij mijn „bank account managers“ afgesloten, maar al snel kon ik via Hans een hypotheek met gunstigere condities krijgen. De opstal verzekering van mijn huis heb ik pas een aantal jaren later bij Hans ondergebracht toen bleek dat ik al die tijd zwaar onderverzekerd was, terwijl bij de bank niemand de moeite had genomen mij daarover te informeren. Voor een in het begin afgesloten pensioen voorziening, heb ik 10 jaar later de bank eens gevraagd om mij iets te vertellen over de groei van mijn ingelegde geld. Ik kreeg een arrogant briefje terug dat dit soort informatie niet gegeven kon worden tijdens de looptijd!
Dus vanzelfsprekend, ik ben al mijn verzekeringen, hypotheken en pensioenvoorzieningen bij Hans onder gaan brengen en dit tot volle tevredenheid. Het is een bonte verzameling van produkten van vele verschillende financiële ondernemingen geworden. Ik wil niet stellen dat het per definitie altijd de goedkoopste polissen en financiële producten zijn, maar wel zonder twijfel de beteren, zo niet de besten. Ik spreek uit ervaring, want zonder schade ben ik natuurlijk niet door het leven gekomen. Geplunderde koffers, ingegooide ruiten, afgewaaide dakpannen, gestolen computers, blikschade, speciale medicatie, altijd zijn de claims correct, professioneel en snel afgehandeld.
Tenslotte is er een verzekering waar ik toch iets meer over wil vertellen. Ik werd destijds als beginnend zzp’er geadviseerd een arbeidsongeschiktheids verzekering af te sluiten. Als ik aan de premies terugdenk, krijg ik weer buikpijn! Over de laatste 20 jaar is deze, ook op advies van Hans, verschillende keren aangepast om het verschil tussen feitelijk en verzekerd inkomen niet te groot te laten worden. Een aantal jaren terug werd er bij mij een chronische en progressieve bewegingsziekte vastgesteld. Inmiddels ben ik volledig arbeidsongeschikt geworden en dankzij de uitkering die ik nu mag ontvangen hoefde ik mijn huis niet te verkopen en ben ik enigszins financieel onafhankelijk gebleven. Ik realiseer me dat ikzelf de beslissing heb genomen om deze verzekering af te sluiten, maar als ik het advies van Hans niet gevolgd had, dan was het nu vele malen onaangenamer met mij gegaan! ”     (Dhr. K. Swinkels)


"Al meer dan 20 jaar worden al mijn financiële zaken (en later ook die van mijn man en mij) tot volle tevredenheid beheerd door (eerst) Beuken Assurantiën en (later) De Graaf en Beuken Advies. Met name het heldere advies rondom de verkoop van onze woning tijdens de kredietcrisis in 2008 verdiend alle lof.
Door een eerlijk advies hebben wij ons huis tijdens een zeer moeilijke periode op de huizenmarkt toch binnen twee maanden kunnen verkopen! Ook de spontane hulp die werd gegeven, toen de hypotheek verstrekker van de kopende partij het liet afweten, aan de koper van ons huis heeft gezorgd voor een vlotte en efficiënte afhandeling van deze transactie. ”     (Mevr. L van Eijk-Bonekamp)


„Wij zijn al jaren klant bij assurantiekantoor De Graaf en Beuken Adviesgroep en geheel naar tevredenheid. Door de goede ontwikkelingen van het kantoor blijf je altijd op de hoogte via mail of via post van de nieuwste produkten of aanbiedingen. Helaas hebben wij ook in de jaren schade geleden en werd onze schade door De Graaf en Beuken direct behandeld, en voordat je kon denken ik zal even bellen, lag er al een brief op de mat dat de schade was afgewikkeld. Bij De Graaf en Beuken Advies Groep, kan je met je al je vragen terecht, deze vragen worden vertrouwelijk en deskundig geantwoord. Het fijne van deze tussenpersoon is ook dat je gewoon even kan binnenlopen op kantoor, en er altijd iemand is die je direct te woord staat. Wij zijn heel tevreden met onze tussenpersoon en zeker met alle gezellige mensen die er werken! Kort gezegd een tussenpersoon waar je je verzekeringen aan kan toevertrouwen! ”     (Fam. Mezieres)


"De persoonlijke benadering spreekt mij erg aan, ik kan altijd met mijn vragen bij iemand terecht. Of het nou gaat om de dekking van de reisverzekering de aflossing op de hypotheek of een belastingvraagstuk, er wordt altijd gezocht naar een goede oplossing voor mijn probleem. Daarbij wordt niet uit het oog verloren wat het een voor het ander kan betekenen, dubbel verzekeren zal dan bijvoorbeeld ook niet meer voorkomen.”     (Dhr. S van Hengel)

Wat zeggen onze klanten over ons

"De Graaf & Beuken Advies regelt al zeker 10 jaar lang ons totale pakket, van hypotheek tot inboedelverzekering, tot onze grote tevredenheid. Geen vraag is teveel, ze spelen altijd creatief mee binnen de bestedingsgrenzen, zijn altijd bereid nog iets toe te lichten en denken zelfs vaak vast éen stap voor je vooruit. Dat geeft ons veel rust, dan kunnen wij ons druk maken om andere zaken.”     (Mevrouw Y. Plaisier)
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur