VerzekeringEen verzekering sluit u af om een risico af te dekken. Een risico wat u niet wilt of kunt dragen. Dat risico kunt u overdragen aan een ander, bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij. U sluit een verzekering af en in ruil daarvoor betaalt u premie. Zo eenvoudig is dat.
Op elk vlak zijn er risico’s die u kunt verzekeren. De meest standaard verzekeringen die u afsluit zijn de aansprakelijkheidsverzekering,

de woonhuis- en inboedelverzekering, de reisverzekering en de wettelijke verplichte verzekeringen zoals de autoverzekering en zorgverzekering. U kunt bij ons kantoor voor elke verzekering terecht die u wilt.

Het voordeel van een tussenpersoonHet voordeel van een tussenpersoon is dat hij voor u de beste verzekering tegen de meest gunstige voorwaarden en premie kan uitzoeken. Vaak is dit een samengesteld verzekeringspakket waar de diverse gewenste verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen in zitten. En soms biedt een verzekeraar zelf een goed pakket aan. Uw intermediair houdt de markt in de gaten en adviseert u wat op dat moment het beste bij uw situatie past.

Zelf een verzekering vergelijken en online afsluiten?Wilt u nu liever zelf een verzekering vergelijken en afsluiten? Dat kan. Voor diverse verzekeringen bieden wij u de mogelijkheid aan om via de website een verzekering te vergelijken en af te sluiten. Hiernaast in de sitebar staan diverse verzekeringen. Bij elk staat welk risico ze afdekken en als u deze via de website kunt afsluiten staat er een link bij.

Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur