Sparen

Sparen
Sparen kunt u doen via onze bemiddeling. Via ons agentschap met een aantal banken kunt u sparen tegen aantrekkelijke rente. U kunt op meerder manieren sparen. De verschillende banken bieden hun eigen spaarproducten aan.

Wij selecteren de spaarrekeningen waar uw geld vrij opneembaar is.
U kunt dus te allen tijden uw spaargeld vrij opnemen. Een nog hogere rente op uw spaargeld ontvangen gaat meestal gepaard met regels
Aanbieders van Spaarrekeningen

Voor de acturele rente adviseren wij u ons even te bellen

Nationale Nederlanden bank
Open hier gelijk een rekening

Ook voor zakelijk sparen heeft Nationale Nederlanden Bank een hoge rente en geen voorwaarden bij opname. Wel is er voor zakelijk sparen een minimum inleg van 10.000,-.

BLG Wonen (voorheen SNS Bancaire Diensten) kunt u sparen met een extra hoge rente.

Aegon Bank biedt op dit moment een spaarrekening aan met een basis rente. U kunt de rente zelf verhogen tot maximaal 2,0% maar dan gelden er wat beperkende voorwaarden.

Delta Lloyd Bank biedt ook een renterekening aan zonder voorwaarden.


Wat is het depositogarantiestelsel?
Het depositogarantiestelsel is een regeling die de belangen van de rekeninghouders waarborgt. Het depositogarantiestelsel geldt voor spaartegoeden. Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. Argenta valt dus onder de Belgische Collectieve Garantieregeling. Op 7 oktober 2008 heeft de Belgische regering aangegeven dat deze Garantieregeling wordt verhoogd naar 100.000 per rekeninghouder. Hiermee is de garantie bij Argenta gelijk aan de Nederlandse regeling.

Meer weten over sparen?
Wilt u meer weten over sparen, internet spaarrekeningen, lenen of andere bankzaken dan bent u bij De Graaf & Beuken Adviesgroep aan het juiste adres. Wel zo makkelijk toch?Aanhalingstekens
Vraag ons naar spaarrekeningen die op dit moment aantrekkelijk zijn
en voorwaarden zoals boete bij opnemen of verplicht langer vastzetten van uw spaargeld.


Wilt u een spaarrekening of depositorekening met hogere rente, dan zitten daar vaak meer voorwaarden aan vast!
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur